P. CİN And C. GEZER, "Fonksiyonel Bir Besin Olarak Turunçgiller ve Metabolik Sendrom İlişkisi," Journal of Food and Health Science , vol.3, no.2, pp.49-58, 2017
CİN, P. And GEZER, C. 2017. Fonksiyonel Bir Besin Olarak Turunçgiller ve Metabolik Sendrom İlişkisi. Journal of Food and Health Science , vol.3, no.2 , 49-58.
CİN, P., & GEZER, C., (2017). Fonksiyonel Bir Besin Olarak Turunçgiller ve Metabolik Sendrom İlişkisi. Journal of Food and Health Science , vol.3, no.2, 49-58.
CİN, PELİN, And CEREN GEZER. "Fonksiyonel Bir Besin Olarak Turunçgiller ve Metabolik Sendrom İlişkisi," Journal of Food and Health Science , vol.3, no.2, 49-58, 2017
CİN, PELİN And GEZER, CEREN. "Fonksiyonel Bir Besin Olarak Turunçgiller ve Metabolik Sendrom İlişkisi." Journal of Food and Health Science , vol.3, no.2, pp.49-58, 2017
CİN, P. And GEZER, C. (2017) . "Fonksiyonel Bir Besin Olarak Turunçgiller ve Metabolik Sendrom İlişkisi." Journal of Food and Health Science , vol.3, no.2, pp.49-58.
@article{article, author={PELİN BALTACI And author={CEREN GEZER}, title={Fonksiyonel Bir Besin Olarak Turunçgiller ve Metabolik Sendrom İlişkisi}, journal={Journal of Food and Health Science}, year=2017, pages={49-58} }