Atıf Formatları
Ahilerde Yeme İçme ve Yemek Kültürü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. F. KÖKSAL, "Ahilerde Yeme İçme ve Yemek Kültürü," Ahilik Uluslararası Sempozyumu “Kalite Merkezli Bir Yaşam”, Erciyes Üniversitesi, 20-21 Eylül 2011, Kayser , pp.379-389, 2011

KÖKSAL, M. F. 2011. Ahilerde Yeme İçme ve Yemek Kültürü. Ahilik Uluslararası Sempozyumu “Kalite Merkezli Bir Yaşam”, Erciyes Üniversitesi, 20-21 Eylül 2011, Kayser , 379-389.

KÖKSAL, M. F., (2011). Ahilerde Yeme İçme ve Yemek Kültürü . Ahilik Uluslararası Sempozyumu “Kalite Merkezli Bir Yaşam”, Erciyes Üniversitesi, 20-21 Eylül 2011, Kayser (pp.379-389).

KÖKSAL, MEHMET. "Ahilerde Yeme İçme ve Yemek Kültürü," Ahilik Uluslararası Sempozyumu “Kalite Merkezli Bir Yaşam”, Erciyes Üniversitesi, 20-21 Eylül 2011, Kayser, 2011

KÖKSAL, MEHMET F. . "Ahilerde Yeme İçme ve Yemek Kültürü." Ahilik Uluslararası Sempozyumu “Kalite Merkezli Bir Yaşam”, Erciyes Üniversitesi, 20-21 Eylül 2011, Kayser , pp.379-389, 2011

KÖKSAL, M. F. (2011) . "Ahilerde Yeme İçme ve Yemek Kültürü." Ahilik Uluslararası Sempozyumu “Kalite Merkezli Bir Yaşam”, Erciyes Üniversitesi, 20-21 Eylül 2011, Kayser , pp.379-389.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET FATİH KÖKSAL}, title={Ahilerde Yeme İçme ve Yemek Kültürü}, congress name={Ahilik Uluslararası Sempozyumu “Kalite Merkezli Bir Yaşam”, Erciyes Üniversitesi, 20-21 Eylül 2011, Kayser}, city={}, country={}, year={2011}, pages={379-389} }