Atıf Formatları
The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. ÇİFTÇİOĞLU Et Al. , "The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli," 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2022

ÇİFTÇİOĞLU, G. Et Al. 2022. The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli. 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).

ÇİFTÇİOĞLU, G., EKİCİ, G., & BALTACI, P., (2022). The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli . 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey

ÇİFTÇİOĞLU, GÜRHAN, GÖZDE EKİCİ, And PELİN BALTACI. "The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli," 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2022

ÇİFTÇİOĞLU, GÜRHAN Et Al. "The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli." 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2022

ÇİFTÇİOĞLU, G. EKİCİ, G. And BALTACI, P. (2022) . "The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli." 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜRHAN ÇİFTÇİOĞLU Et Al. }, title={The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli}, congress name={7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}