Atıf Formatları
Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ŞENGÜN Et Al. , "Kuzey Kıbrıs'ta Güncel Araştırma Konuları," In Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü , Ankara: Gazi Kitabevi, 2021, pp.1-12.

ŞENGÜN, N. Et Al. Kuzey Kıbrıs'ta Güncel Araştırma Konuları. 2021. In Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü , Gazi Kitabevi, Ankara, 1-12.

ŞENGÜN, N., GEZER, C., & YALVAÇ, M., (2021). Kuzey Kıbrıs'ta Güncel Araştırma Konuları. Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü (pp.1-12), Ankara: Gazi Kitabevi.

ŞENGÜN, NEZİHE, CEREN GEZER, And MESUT YALVAÇ. "Kuzey Kıbrıs'ta Güncel Araştırma Konuları." In Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü , 1-12. Ankara: Gazi Kitabevi, 2021

ŞENGÜN, NEZİHE Et Al. "Kuzey Kıbrıs'ta Güncel Araştırma Konuları." Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü , Gazi Kitabevi, 2021, pp.1-12.

ŞENGÜN, N. GEZER, C. And YALVAÇ, M. (2021) "Kuzey Kıbrıs'ta Güncel Araştırma Konuları", Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü . Ankara: Gazi Kitabevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={NEZİHE ŞENGÜN Et Al. }, chaptertitle={Kuzey Kıbrıs'ta Güncel Araştırma Konuları}, booktitle={ Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü}, publisher={Gazi Kitabevi}, city={Ankara},year={2021} }