Atıf Formatları
SAĞLIK & BİLİM 2025: Beslenme-I
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. UYARER Et Al. , "Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri," In SAĞLIK & BİLİM 2025 , İstanbul: Efeakademi Yayınları, 2025, pp.197-211.

UYARER, N. Et Al. Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri. 2025. In SAĞLIK & BİLİM 2025 , Efeakademi Yayınları, İstanbul, 197-211.

UYARER, N., BALTACI, P., & EKİCİ, G., (2025). Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri. SAĞLIK & BİLİM 2025 (pp.197-211), İstanbul: Efeakademi Yayınları.

UYARER, NURSENA, PELİN BALTACI, And GÖZDE EKİCİ. "Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri." In SAĞLIK & BİLİM 2025 , 197-211. İstanbul: Efeakademi Yayınları, 2025

UYARER, NURSENA Et Al. "Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri." SAĞLIK & BİLİM 2025 , Efeakademi Yayınları, 2025, pp.197-211.

UYARER, N. BALTACI, P. And EKİCİ, G. (2025) "Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri", SAĞLIK & BİLİM 2025 . İstanbul: Efeakademi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={NURSENA UYARER Et Al. }, chaptertitle={Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri}, booktitle={ SAĞLIK & BİLİM 2025}, publisher={Efeakademi Yayınları}, city={İstanbul},year={2025} }