Eğitim Bilgileri
2017 - 2022
2017 - 2022Doktora
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr) (Kto Karatay Üni.), Türkiye
2014 - 2016
2014 - 2016Yüksek Lisans
Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye
2009 - 2013
2009 - 2013Lisans
Ege Üniversitesi, Çeşme Turizm Ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2022
2022Doktora
Çeşitlilik arayışı, yiyecek korkusu ve yiyecek tüketim motivasyonunun turistlerin yerel yiyecek satın alma niyetine etkisi: İstanbul örneği
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr) (Kto Karatay Üni.)
2016
2016Yüksek Lisans
Duygusal zekâ ve iş performansı arasındaki ilişkiler: Alanya bölgesindeki beş yıldızlı oteller üzerine bir uygulama
Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Akademik Unvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
İstanbul Kültür Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
İstanbul Kültür Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği
Verdiği Dersler
Ön Lisans
Ön Lisans
Turizm Mevzuatı
Rekreasyon ve Animasyon
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği
Sağlık Turizmi
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
Ön Büro Hizmetleri
Dijital Turizm
Menü Planlama
Turizm Seminerleri
Turizmde Güncel Konular
Uygulamalı Proje Geliştirme
Tur Planlaması ve Yönetimi
Yiyecek İçecek Servisi
Uluslararası Turizm
Turizm Terminolojisi
Ziyafet Servisi Yönetimi
Turizmde Rehberlik Hizmetleri
Turizm Coğrafyası
Alternatif Turizm
Turizm Politikası ve Planlaması
Genel Turizm Bilgisi
Turizm ve Çevre
Kongre ve Fuar Turizmi
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
20241. Ekonomik Özgürlük ve Turizm İlişkisinin İncelenmesi: Seçili Ülkelere Yönelik Ampirik Kanıtlar
GÜNDOĞAN H., COŞKUN K., ÇELİK S.
JOURNAL OF TURKISH STUDIES , cilt.19, sa.3, ss.1121-1135, 2024 (Hakemli Dergi)
2023
20232. The Effect of Food Neophobia, Variety Seeking, and Food Consumption Motivation on Intention to Purchase Local Food
GÜNDOĞAN H., AKIN H. B.
JOURNAL OF TOURISMOLOGY , cilt.9, sa.1, ss.50-61, 2023 (Hakemli Dergi)
2020
20203. The Role of Internal Control in Hotel Business: A Research on Five-Star
AKMEŞE H., GÜNDOĞAN H.
Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , cilt.13, sa.2, ss.227-241, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
20194. BEŞ FAKTÖR KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ İLE İŞ PERFORMANSI ARASINDAKİ İLİŞKİLER: BEŞ YILDIZLI OTELLER ÜZERİNE BİR UYGULAMA
KESKİN E., GÜNDOĞAN H.
THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , cilt.12, sa.62, ss.1466-1478, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
20185. DUYGUSAL ZEKA VE YARATICILIK ARASINDAKİ İLİŞKİLER: ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
BÜYÜKŞALVARCI A., GÜNDOĞAN H.
THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , cilt.11, sa.61, ss.782-792, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
20176. The Relationships Between Emotional Intelligence and Job Performance: A Study on Five-Star Hotel Employees
TEKİN Ö. A., GÜNDOĞAN H.
Marmara Business Review , cilt.2, sa.1, ss.51-69, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2023
20231. Dijital Dönüşüm Sürecinin Otel İşletmelerine Yansımaları
GÜNDOĞAN H., DEMİRAY G., KESKİN E.
23. Ulusal Turizm Kongresi, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2023, ss.624-640, (Tam Metin Bildiri)
2019
20192. Seyahat Acentalarında Pazarlama Açısından Dijital Uygulamaların Kullanımı: İstanbul İli Örneği
GÜNDOĞAN H., AYDOĞDU İ., AKSAN E.
20. Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, ss.1166-1171, (Tam Metin Bildiri)
2018
20183. Duygusal Zekâ ve Yaratıcılık Arasındaki İlişkiler: Üniversite Öğrencileri Üzerine Bir Çalışma
BÜYÜKŞALVARCI A., GÜNDOĞAN H.
ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLERVEİNOVASYON KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2018, ss.46, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. Turizm Sektöründe Dijitalleşme
GÜNDOĞAN H.
Turizmde Dijitalleşme ve E-Turizm Pazarlama Stratejileri, UYRUN ABDULKADİR, CEYLAN YASEMİN, COŞKUN KERİM, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.1-24, 2024
2024
20242. Alışveriş Turizmi
GÜNDOĞAN H.
(Örnek Olaylarla) ALTERNATİF TURİZM, DAĞDEVİREN AYHAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-32, 2024
2023
20233. Menü Tasarımı
ÇİDEM ÇOBAN G., GÜNDOĞAN H., KESKİN E.
Restoran Tasarımı, Şenel Pınar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.125-151, 2023
2020
20204. Turizm İşletmelerinde Örgütsel Dedikodu
ÇİDEM G., GÜNDOĞAN H., KESKİN E.
Turizm İşletmelerinde Negatif Örgütsel Davranışlar 2 (Örnek Olaylarla), Dr. Aysen ERCAN İŞTİN, Doç. Dr. Sedat ÇELİK, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.397-416, 2020
2018
2018