Yayınlar & Eserler

Makaleler 27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
ESCI (4)
Scopus (9)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 7

1. Lise Öğrencilerinde Akne Gelişimi ile Süt ve Süt Ürünleri Tüketimi İlişkisinin Araştırılması

1st INTERNATIONAL RUMELI CONGRESS ON FOOD and HEALTH SCIENCES, Türkiye, 28 - 29 Ağustos 2023, (Özet Bildiri)

2. Online Diyet Alan Kişilerin Öğün Seçimlerinde Davranışlarının Araştırılması

1st INTERNATIONAL RUMELI CONGRESS ON FOOD and HEALTH SCIENCES, Türkiye, 28 - 29 Ağustos 2023, (Özet Bildiri)

3. Evaluation of Nutrition and Physical Activity Habits of University Students in the Faculty of Health Sciences

Second International Şişli Science Congress, İstanbul, Türkiye, 27 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)

4. YETİŞKİN BİREYLERDE PANDEMİ SÜRECİNDE BESLENMEYİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies, Balıkesir, Türkiye, 22 Şubat 2021, ss.594-597, (Özet Bildiri)

5. BARİATRİK CERRAHİ PLANLANAN OBEZ HASTALARDA BESİN TÜKETİMLERİ İLE DUYGUSAL YEME DAVRANIŞI ARASINDAKİ İLİŞKİ

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 Aralık 2019, ss.487-488, (Özet Bildiri)

6. Üniversite Öğrencilerinin Kafein Tüketiminin Değerlendirilmesi

2.Uluslararası Sağlıklı Yaşam Kongresi, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Ekim 2019, ss.227-228, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Gastrointestinal Hastalıklarda Beslenme

A'dan Z'ye Beslenme, Tayar Mustafa, Yıbay Artun, Editör, DORA Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti, İstanbul, ss.401-411, 2022

2. Aktivite Beslenmesi

Aktivite Temelli Ergoterapi, Hülya Yücel, Editör, Hipokrat Yayınevi, Ankara, ss.657-669, 2020
Metrikler

Yayın

36

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

19

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

19

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

120

H-İndeks (Scholar)

5

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

1

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları