Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. OBEZ KADINLARDA BESLENME MÜDAHALESİ SONRASININ VÜCUT KOMPOZİSYONUYLA LEPTİN DÜZEYİNE ETKİSİ

14. ULUSAL SAĞLIKLI YAŞAM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Haziran 2025, ss.15-16, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. YAŞLI OBEZ KADINLARDA BESLENME MÜDAHALESİNİN VÜCUT KOMPOZİSYONUYLA İRİSİN DÜZEYİNE ETKİSİ

14. ULUSAL SAĞLIKLI YAŞAM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Haziran 2025, ss.17-18, (Özet Bildiri)

3. SPORCU PERFORMANSINA KRONONÜTRİSYON ETKİSİ

ULUSLARARASI SAĞLIK, TURİZM VE SPOR KONGRESİ: YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Sinop, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2025, ss.123-124, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. BİYOAKTİF VE SÜRDÜRÜLEBİLİR SPORCU BESLENMESİ

ULUSLARARASI SAĞLIK, SPOR VE TURİZM KONGRESİ: YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Sinop, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2025, ss.125-126, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

5. MENOPOZ SONRASI OBEZ KADINLARDA EGZERSİZ İLE BİRLİKTE DİYETİN GHRELİN DÜZEYİNE ETKİSİ

5. ULUSLARARASI İZMİR TIP, HEMŞİRELİK, EBELİK VE SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 18 Nisan 2024, (Tam Metin Bildiri)

6. EFFECTS OF EXERCISE AND DIET ON BMI, BLOOD LIPIDS, AND GDF15 LEVELS IN OBESE MIDDLE-AGED WOMEN"

5. Uluslararası İzmir Tıp Hemşirelik Ebelik ve Sağlık Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Temmuz 2024, ss.1-5, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

7. YAĞ KÜTLESİ VE OBEZİTE İLE İLİŞKİLİ (FTO) GENE ETKİ EDEN FAKTÖRLER

5. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 Mayıs 2021, ss.190-195, (Tam Metin Bildiri)

8. OBEZİTE DE BÜYÜME FARKLILAŞMA FAKTÖRÜ 15’in ETKİSİ

5. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 Mayıs 0202, ss.306-3010, (Tam Metin Bildiri)

9. VİTAMİN BENZERİ BİLEŞİK: KOLİN

2. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 26 Aralık 2019, ss.295-299, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 9

1. THE ROLE OF EPIGENETICS IN CHRONIC INFLAMMATION

HEALTH & SCIENCE 2025-II, Assoc. Prof. Dr. Hatice Esra DURAN, Editör, EFE AKADEMİ, İstanbul, ss.9-516, 2025 Creative Commons License

2. THE GUT-BRAIN AXIS: MICROBIOME’S ROLE IN MENTAL HEALTH

HEALTH & SCIENCE 2025-II, HATİCE ESRA DURAN, Editör, EFE AKADEMİ, İstanbul, ss.329-338, 2025 Creative Commons License

3. The Role of Ultra-Processed Foods in Inflammation and Aging

Global Perspective of the Relationship between Dietary Habits and Health, Dr. Akkinapally Venketeshwer Rao,Dr. Leticia Rao, Editör, IntechOpen, Rijeka, ss.1-22, 2025 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Uyku Metabolizması ve Beslenme

sağlık & Bilim 2025. Beslenme I, yasemin Beyhan,hatice baygut, Editör, Efe Akademi, İstanbul, ss.71-85, 2025 Creative Commons License

5. Sürdürülebilir Beslenme ve Çevresel Etkileri

SAĞLIK & BİLİM 2025: Beslenme-I, BAYGUT HATİCE, BEYHAN YASEMİN, Editör, Efeakademi Yayınları, İstanbul, ss.41-54, 2025

6. EGZERSİZİN OKSİDATİF STRES PARAMETRESİNE VE BAZI KAN DEĞERLERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ .

MULTİDİSİPLİNER BAKIŞLA SPOR, YÜCEL ALİ SERDAR, YAMAN ÇETİN, HERGÜNER GÜLTEN, Editör, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, Ankara, ss.97-118, 2022

7. Kuzey Kıbrıs'ta Güncel Araştırma Konuları

Kıbrıs'ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü, KILILI RUKİYE, GÜNAY TUĞRUL, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.1-12, 2021

8. ERGOJENİK DESTEKLERİN NUTRİGENOMİK VE PERFORMANS ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

SPOR VE SOSYAL BİLİMLER ÜZERİNE YAKLAŞIMLAR, HERGÜNER GÜLTEN, YAMAN ÇETİN, GÜMÜŞDAĞ HAYRETTİN, YÜCEL ALİ SERDAR, Editör, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, İstanbul, ss.118-141, 2021

9. SARKOPENİ OBEZİTE ve D VİTAMİNİ İLİŞKİSİ ve BESLENME

BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI, YAMAN ÇETİN, ERENOĞLU SON NAZAN, Editör, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, Ankara, ss.165-184, 2019
Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları