Dr. Öğr. Üyesi GÖZDE EKİCİ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Kültür Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Presence of Foodborne Pathogens in Seafood and Risk Ranking for Pathogens
DÜMEN E.
,
EKİCİ G.
,
ERGİN S.
,
BAYRAKAL G. M.
FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE
, cilt.17, sa.9, ss.541-546, 2020 (SCI-Expanded)
Detection and Molecular Examination of Pathogens in Honey and Bees in the Northern Marmara Region, Turkey
BAYRAKAL G. M.
,
EKİCİ G.
,
Akkaya H.
,
SEZGİN F. H.
,
DÜMEN E.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.26, sa.3, ss.313-319, 2020 (SCI-Expanded)
Molecular Identification of <i>Listeria monocytogenes</i> and <i>Escherichia coli</i> O157: H7 Isolated from Fresh Kashar Cheese and Milk Creme
EKİCİ G.
,
DÜMEN E.
,
BAYRAKAL G. M.
,
ERGİN S.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.25, sa.2, ss.215-219, 2019 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
ÇİĞ KÖFTELERİN BAKTERİYOLOJİK VE PARAZİTOLOJİK KALİTESİNİN TESPİTİ İLE HALK SAĞLIĞININ KORUNMASI
DÜMEN E.
,
EKİCİ G.
,
BAYRAKAL G. M.
,
AKKAYA H.
,
SEZGİN F. H.
,
ERGİN S.
İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.1-12, 2023 (Hakemli Dergi)
Üniversite öğrencilerinin yapay ete yönelik tutumlarının değerlendirilmesi
EKİCİ G.
,
Karaarslan H. H.
,
Kırmızı E. N.
Sağlık ve Yaşam Bilimleri Dergisi
, cilt.4, sa.3, ss.260-264, 2022 (Hakemli Dergi)
Vardiyalı çalışan mutfak personelinin yeme davranışı, beden kütle indeksi ve bel-kalça oranlarının değerlendirilmesi
ŞEHİT K.
,
Anul N.
,
BATAR N.
,
CİN P.
,
EKİCİ G.
Sağlık ve Yaşam Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.12-18, 2019 (Hakemli Dergi)
Prevalence and PCR Sensitivity Comparison of Toxoplasma gondii, Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus in Salads and Appetizers Consumed in Istanbul
BİLGİN Z.
,
BAYRAKAL G. M.
,
DÜMEN E.
,
EKİCİ G.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.7, sa.5, ss.737-742, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
EVALUATION OF THE HYGIENIC STATUS OF BEEKEEPERS IN HONEY PRODUCTION
EKİCİ G.
,
DÜMEN E.
1st International Rumeli Congress on Food and Health Sciences, Türkiye, 28 - 29 Ağustos 2023
The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli
ÇİFTÇİOĞLU G.
,
EKİCİ G.
,
BALTACI P.
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 03 Kasım 2022
Gelecekteki Alternatif Protein Kaynaklarının Çevreye ve Sağlığa Yönelik Etkileri
EKİCİ G.
,
CİN P.
1. Uluslararası Sağlık Hizmetlerinde Sürdürülebilirlik Kongresi, Türkiye, 05 Kasım 2021
“İstanbul İlinde Açıkta Satılan Pul Biber Örneklerinde Aflatoksin Seviyeleri ve Mikrofungus Florasının Belirlenmesi”
EKİCİ G.
,
GÜNALAN E.
,
KARALTI İ.
1.Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2019, ss.100
Kitaplar
Honey Production Process
DÜMEN E.
,
TARAKÇI N. G.
,
EKİCİ G.
A Glance at Food Processing Applications, Işıl Var, Sinan Uzunlu, Editör, IntechOpen, Londrina, ss.45-54, 2022
Kadınlarda Sağlıklı Beslenme ve Gıda Politikaları
ÇİFTÇİOĞLU G.
,
EKİCİ G.
Birinci Basamakta Kadın Sağlığı: Sosyal ve Beşerî Açıdan Yaklaşım, Özlem Tanrıöver, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.94-99, 2021
Escherichia coli and Food Safety
Ekici G.
,
Dümen E.
The Universe of Escherichia coli, Marjanca Starčič Erjavec, Editör, IntechOpen, London, ss.100-120, 2019
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
14
Atıf (WoS)
21
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
29
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
43
H-İndeks (Scholar)
3
Atıf (TrDizin)
4
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Diğer Toplam)
4
Proje
1
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları