SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
1
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
5
2. Yaşlılarda Kırılganlık Sendromu ve Omega-3 ÇokluDoymamış Yağ Asitleri
Ankara Medical Journal
, sa.4, ss.1099-1111, 2020 (Hakemli Dergi)
3. Geriyatrik popülasyonda yaşlanma anoreksisi
The Journal of Turkish Family Physician
, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
2. The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 03 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
5. Investigation of Aging-Related Anorexia, Nutritional Status, and Dietary Diversity in Geriatric Inpatients.
Akademik Geriatri Derneği e-Kongre 2020 Covid-19 ve Geriatride Güncelleme, 17 - 18 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
6. Evaluation of Dietary Protein Intake and Anthropometric Measurements in Older Adults.
Akademik Geriatri Derneği e-Kongre 2020 Covid-19 ve Geriatride Güncelleme, 17 - 18 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
7. Dietary Quality Assessment in Geriatric Outpatients
Akademik Geriatri Derneği e-Kongre 2020 Covid-19 ve Geriatride Güncelleme, 17 - 18 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
8. Nörotropik B Vitaminleri ve Sinir Sistemine Olan Etkileri
2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 - 28 Aralık 2019, (Özet Bildiri)
9. Geriatri Hastalarında Yaşlanma Anoreksisi ve İlişkili Faktörlerin Değerlendirilmesi
15. Aile Hekimliği Araştırma Günleri, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
11. Evaluation of Nutritional Status in Relation with Oral and Dental Health of Patients Applying to Geriatric Outpatient Clinic
2. Uluslararası ve 12. Akademik Geriatri Kongresi, 24 - 28 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
12. Geriatri Polikliniği’ne Başvuran Hastaların Beslenme Alışkanlıkları ve Besin Ögesi Alımının Değerlendirilmesi
14. Aile Hekimliği Araştırma Günleri, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
Kitaplar
9
2. Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri
SAĞLIK & BİLİM 2025: Beslenme-I, BAYGUT HATİCE, BEYHAN YASEMİN, Editör, Efeakademi Yayınları, İstanbul, ss.197-211, 2025
3. Sürdürülebilir Beslenme ve Çevresel Etkileri
SAĞLIK & BİLİM 2025: Beslenme-I, BAYGUT HATİCE, BEYHAN YASEMİN, Editör, Efeakademi Yayınları, İstanbul, ss.41-54, 2025
4. Sporcu Planlarının Geliştirilmesi ve Danışmanlığı
NSCA'nın Spor ve Egzersizle Beslenme Rehberi, ŞANLIER NEVİN, Editör, İstanbul Tıp Kitabevi, İstanbul, ss.213-234, 2024
5. Yaşlılık Döneminde Gastrointestinal Hastalıklar ve Beslenme
SAĞLIK & BİLİM 2022: Beslenme-1, Baygut Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınevi, İstanbul, ss.95-114, 2022

6. Diyaliz Hastalarında Beslenme İlkeleri
SAĞLIK & BİLİM 2022: Beslenme-1, Baygut Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınevi, İstanbul, ss.135-148, 2022

7. YAŞLILIKTA PSİKO-SOSYAL FAKTÖRLER VE BESLENME YAKLAŞIMLARI
YAŞLANAN TOPLUMLARDA GÜNCEL YAŞLILIK KONULARI, Pekesen,Mehtap, Editör, Efe Akademi Yayınevi, İstanbul, ss.187-205, 2021
