Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

The Effect of Fermentation By-Products of Lactobacillus plantarum on the Growth of E. coli

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 03 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

Gelecekteki Alternatif Protein Kaynaklarının Çevreye ve Sağlığa Yönelik Etkileri

1. Uluslararası Sağlık Hizmetlerinde Sürdürülebilirlik Kongresi, Türkiye, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

Investigation of Aging-Related Anorexia, Nutritional Status, and Dietary Diversity in Geriatric Inpatients.

Akademik Geriatri Derneği e-Kongre 2020 Covid-19 ve Geriatride Güncelleme, 17 - 18 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Evaluation of Dietary Protein Intake and Anthropometric Measurements in Older Adults.

Akademik Geriatri Derneği e-Kongre 2020 Covid-19 ve Geriatride Güncelleme, 17 - 18 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Dietary Quality Assessment in Geriatric Outpatients

Akademik Geriatri Derneği e-Kongre 2020 Covid-19 ve Geriatride Güncelleme, 17 - 18 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Nörotropik B Vitaminleri ve Sinir Sistemine Olan Etkileri

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 - 28 Aralık 2019, (Özet Bildiri)

Üniversite Öğrencilerinin Kafein Tüketiminin Değerlendirilmesi

2.Uluslararası Sağlıklı Yaşam Kongresi, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Ekim 2019, ss.227-228, (Özet Bildiri)
Kitaplar

The Role of Ultra-Processed Foods in Inflammation and Aging

Global Perspective of the Relationship between Dietary Habits and Health, Dr. Akkinapally Venketeshwer Rao,Dr. Leticia Rao, Editör, IntechOpen, Rijeka, ss.1-22, 2025 Sürdürülebilir Kalkınma

Su, İçeçek Seçimleri ve Vücut Kompozisyonuna Etkileri

SAĞLIK & BİLİM 2025: Beslenme-I, BAYGUT HATİCE, BEYHAN YASEMİN, Editör, Efeakademi Yayınları, İstanbul, ss.197-211, 2025

Sürdürülebilir Beslenme ve Çevresel Etkileri

SAĞLIK & BİLİM 2025: Beslenme-I, BAYGUT HATİCE, BEYHAN YASEMİN, Editör, Efeakademi Yayınları, İstanbul, ss.41-54, 2025

Sporcu Planlarının Geliştirilmesi ve Danışmanlığı

NSCA'nın Spor ve Egzersizle Beslenme Rehberi, ŞANLIER NEVİN, Editör, İstanbul Tıp Kitabevi, İstanbul, ss.213-234, 2024

Yaşlılık Döneminde Gastrointestinal Hastalıklar ve Beslenme

SAĞLIK & BİLİM 2022: Beslenme-1, Baygut Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınevi, İstanbul, ss.95-114, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Diyaliz Hastalarında Beslenme İlkeleri

SAĞLIK & BİLİM 2022: Beslenme-1, Baygut Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınevi, İstanbul, ss.135-148, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

YAŞLILIKTA PSİKO-SOSYAL FAKTÖRLER VE BESLENME YAKLAŞIMLARI

YAŞLANAN TOPLUMLARDA GÜNCEL YAŞLILIK KONULARI, Pekesen,Mehtap, Editör, Efe Akademi Yayınevi, İstanbul, ss.187-205, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Kadın Sağlığında Yaşam Döngülerine Göre Beslenme

Birinci Basamakta Kadın Sağlığı : Sosyal ve Beşerî Açıdan Yaklaşım - 2021, Tanrıöver Özlem, Editör, Türkiye Klinikleri Aile Hekimliği, İstanbul, ss.100-106, 2021

Yaşlılıkta Beslenme ve Diyet

Birinci Basamakta Yaşlı Sağlığı, Özlem Tanrıöver, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, İstanbul, ss.45-51, 2019
Metrikler

Yayın

28

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları